Slappe huid

EEN SLAPPE HUID EN ANDERE TEKENEN VAN VEROUDERING WORDEN MET ONZE ANTI-AGEINGBEHANDELINGEN DOELTREFFEND AANGEPAKT!

– Natuurlijke facelifting klik hier
– Radio-Frequentie klik hier
– Microneedling klik hier

Huidverslapping
De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door: luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijk vochtregulatie en vermindert de elasticiteit.

De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten. Bij een jonge huid worden deze cellen nog iedere 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt, vindt dit proces nog slechts iedere 40-45 dagen plaats. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. De huid zal slapper worden en rimpels kunnen gaan verschijnen. Tijdens de menopauze gaat dit proces drastisch sneller. Het is dus belangrijk om de cellen te prikkelen weer collageen aan te maken.

Onze werkwijze
Wij werken volgens een beproefd stappenplan. We starten met een  gratis consult waarbij we nadere informatie met elkaar uitwisselen en u uw wensen in kaart brengen. Vervolgens voeren we een grondige en professionele huidanalyse uit. Er vindt eventueel een proefbehandeling plaats. Daarna komen we in overleg met u tot een behandelplan en geven tips en adviezen voor thuis.  

Wij werken met cosmeceuticals van ImageSkincare, deze producten hebben een zeer hoge graad aan werkzame stoffen die in de diepere huidlagen op celniveau voor optimale voeding, correctie en bescherming van de huid zorgen. Tevens adviseren wij nutricosmetics van LavieSage, dit zijn nutritionele voedingssupplementen die de huid in functie en kwaliteit kunnen ondersteunen. Ze kunnen de structuur verfijnen en de stevigheid vergroten en ze ondersteunen onze behandelingen op het gebied van huidversteviging.

Bel ons nu voor een gratis intake met proefbehandeling op 0416-341645 of mail waalwijk@carme.nl

Carmé Skin Clinic

Hobbemastraat 35
5143 GT Waalwijk
Telefoon: 06-28828609
E-mail: info@carmeskinclinic.nl
  • © 2014 Carmé Skin Clinic
  • Alle rechten voorbehouden