Rimpels

VERJONGING DOOR ANTI-AGEING BEHANDELINGEN
Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn.

U zal ons niet horen zeggen dat elke rimpel drastisch bestreden moet worden. Maar voor wie het er toch moeilijk mee heeft, zetten we de mogelijkheden op een rijtje.

Wij onderscheiden ons met onze behandelmethodes en toegepaste technologieën. Wij verzorgen dan ook geen standaard schoonheidsbehandelingen, maar  bieden onze klanten een persoonlijk behandelconcept dat gebaseerd is op een uitgebreide huidanalyse.  Zonder het gebruik van lichaamsvreemde stoffen of chirurgie, kunnen wij uw leeftijd tot wel tien jaar verjongen!

Rimpels en andere tekenen van veroudering worden door ons doeltreffend aangepakt met onze anti-ageingbehandelingen als:

– Natuurlijke facelifting klik hier
– TCA huidpeelingen klik hier
– Botox Injectables klik hier
– BioSkinJetting klik hier
– Microneedling klik hier
– Fractionalneedling klik hier

Wij werken volgens een beproefd stappenplan. We starten met een  gratis consult waarbij we nadere informatie met elkaar uitwisselen en u uw wensen in kaart brengen. Vervolgens voeren we een grondige en professionele huidanalyse uit.

Er vindt eventueel een proefbehandeling plaats. Daarna komen we in overleg met u tot een behandelplan en geven tips en adviezen voor thuis.

Wij werken met cosmeceuticals van ImageSkincare, deze producten hebben een zeer hoge graad aan werkzame stoffen die in de diepere huidlagen op celniveau voor optimale voeding, correctie en bescherming van de huid zorgen.

Tevens adviseren wij nutricosmetics van LavieSage, dit zijn nutritionele voedingssupplementen die de huid in functie en kwaliteit kunnen ondersteunen. Ze kunnen de structuur verfijnen en de stevigheid vergroten en ze ondersteunen onze behandelingen op het gebied van huidversteviging.

Bel ons nu voor een gratis intake met proefbehandeling op 0416-341645 of mail waalwijk@carme.nl

Carmé Skin Clinic

Hobbemastraat 35
5143 GT Waalwijk
Telefoon: 06-28828609
E-mail: info@carmeskinclinic.nl
  • © 2014 Carmé Skin Clinic
  • Alle rechten voorbehouden