• home
  • Home
  • Permanente make-up

Permanente make-up

Wenkbrauwen
Dunne en onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u helemaal geen wenkbrauwen meer, met de techniek van de hairstroke is het mogelijk een natuurlijke wenkbrauw te realiseren en wordt uw gezicht weer compleet.

Eyeliner
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en worden verfraaid. Door de juiste aanzet kunnen wij uw ogen optisch groter laten lijken. Altijd mooie ogen, zonder zorgen over uitgelopen make-up.

Lipcontour
Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurijke aanvulling of extra accent worden bereikt. U kunt ze laten corrigeren zodat ze een symmetrisch aanzicht krijgen. Bij lippen hoeft u niet altijd voor een lipliner te kiezen maar u kunt ze ook een mooie schaduw geven of zelfs helemaal pigmenteren zodat u geen lipstick meer hoeft te gebruiken. Een mooie gloss erover geeft een extra dimensie.

Borstkanker, borstreconstructie, en dan….             

U bent de strijd tegen borstkanker aangegaan. Na diverse medische behandelingen heeft u, door middel van een borst reconstructie, weer een nieuwe borst of borsten gekregen. Helaas ontbreekt de natuurlijke kleur en vorm van een tepelhof, waardoor u telkens weer wordt geconfronteerd met de nare periode die u achter u wilt laten.

Tepelhofpigmentatie     

Met specifieke apparatuur, naalden en-technieken wordt een geheel natuurlijk ogend tepelhof gecreëerd. Door jarenlange ervaring van de specialiste op dit gebied kunt u verzekerd zijn van een natuurlijk ogend resultaat. De behandeling duurt ca. 2 uur waarin de gewenste vorm van de tepelhof wordt voorgetekend, de kleuren worden bepaald en door middel van apparatuur en naalden in de huid aangebracht in een drie dimensionaal ogende techniek! Direct na de behandeling zal de kleur er donkerder uitzien dan het uiteindelijk beoogde resultaat. Na ca. 7 dagen kunt u het eindresultaat beoordelen.       Vóór en tijdens de behandeling wordt de plek verdoofd met een verdovende crème. Een nabehandeling is noodzakelijk en vindt plaats na 8 weken. Na de behandeling ontvangt u nazorginstructies. Deze specifieke methode vereist de grootste kennis van en jarenlange ervaring in naaldtechnieken en het juist toepassen van pigmentkleuren.

Vergoeding Zorgverzekering   

Sommige behandelingen met permanente make-up  kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering. Om te bezien of uw behandeling in aanmerking komt voor vergoeding, adviseren wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Carmé Skin Clinic

Hobbemastraat 35
5143 GT Waalwijk
Telefoon: 06-28828609
E-mail: info@carmeskinclinic.nl
  • © 2014 Carmé Skin Clinic
  • Alle rechten voorbehouden