Onze werkwijze

Iedereen die wil investeren in doeltreffende behandelingen om zijn of haar huid te verbeteren, te verjongen of te verstevigen, is bij ons aan het juiste adres. Wij werken volgens een beproefd stappenplan. We starten met een  gratis consult waarbij we nadere informatie met elkaar uitwisselen en uw wensen in kaart brengen. Vervolgens voeren we een grondige en professionele huidanalyse uit waarbij gekeken wordt naar de structuur en spankracht van uw huid alsmede naar het vocht- en vetgehalte en de doorbloeding ervan. Er vindt eventueel een proefbehandeling plaats. Daarna komen we in overleg met u tot een behandelplan en geven tips en adviezen voor thuis.

Wij werken met cosmeceuticals van Image Skincare, deze producten hebben een zeer hoge graad aan werkzame stoffen die in de diepere huidlagen op celniveau voor optimale voeding, correctie en bescherming van de huid zorgen. Tevens adviseren wij nutricosmetics van LavieSage, dit zijn nutritionele voedingssupplementen die de huid in functie en kwaliteit kunnen ondersteunen. Ze kunnen de structuur verfijnen en de stevigheid vergroten en ze ondersteunen onze behandelingen op het gebied van huidversteviging.

Wij dragen, met de grootste precisie, zorg voor veilig en steriel werken. Vooraf – en tijdens de behandeling wordt er steeds met u overleg gepleegd, zodat er een esthetisch verantwoord resultaat wordt behaald, waar zowel u als wij tevreden over zijn. Wij houden rekening met specifieke huidtypes, soorten rimpels, huidaandoeningen en wensen van de klant. Ook wordt een eventuele voorgeschiedenis van cosmetische behandelingen in aanmerking genomen. De keuze van onze behandelmethode en producten is dus altijd gebaseerd op individuele factoren.

Wij beogen een natuurlijk resultaat. Eigenlijk moet het niet opvallen dat u behandeld bent, alleen dat u er goed uitziet.

Annuleren van afspraken

Indien u verhinderd bent, graag 24 uur van tevoren uw afspraak annuleren, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.

Carmé Skin Clinic

Hobbemastraat 35
5143 GT Waalwijk
Telefoon: 06-28828609
E-mail: info@carmeskinclinic.nl
  • © 2014 Carmé Skin Clinic
  • Alle rechten voorbehouden