Huidspecialiste en Skin Master

Ingeborg Meppelder is huidspecialiste en heeft zich verder gespecialiseerd tot Skin Master.

Om de betekenis van een huidspecialiste en een Skin Master te begrijpen, volgt hieronder een korte uitleg.

Huidspecialiste: Is een brug tussen schoonheidsspecialist en een dermatoloog of cosmetisch arts. Zij zorgt door het prikkelen van de huid, dat deze zichzelf verjongt en verbetert. Dit leidt tot een duurzaam effect.

Schoonheidsspecialiste: Geeft relaxbehandeling om u te laten ontspannen.

Dermatoloog: Is gespecialiseerd in huidziekten. Om deze op te lossen, werken zij voornamelijk  met hormoonzalven en synthetische pillen. Waarvan het resultaat vaak van korte duur is.

Cosmetisch arts: Corrigeert de huid door middel van operatie of inspuitingen, verbetert de huid niet.

Een Skin Master: Is een ervaren huidspecialiste die zich specifiek gespecialiseerd heeft in huidproblemen en huidverjongingstechnieken. Door de kennis die zij voor deze richting nodig heeft, is zij uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering, van acné tot aan rosacea en huidveroudering.

Een Skin Master onderscheidt zich van een reguliere schoonheidsspecialist doordat zijn of haar inzicht niet beperkt tot het behandelprogramma wat hij of zij in eigen praktijk voert, maar kennis heeft van het totaal van alle behandelingsmogelijkheden. Een Skin Master is in staat om deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste volgorde synergetisch in te zetten. Dit alles volgens behandelplan dat maximaal resultaat en financiële haalbaarheid overzichtelijk weet te combineren.

Een Skin Master heeft kennis van alle, in de schoonheidsbranche aangeboden manuele, instrumentele of apparatieve behandeltechnieken en weet ze in te delen in hun bereik.

Een Skin Master houdt zich aan de Skin Master code van respect en uit zich nooit op een negatieve of minderwaardige manier over willekeurig welk merk, leverancier, collega, of cliënt. Zij kent haar eigen beperkingen en tekortkomingen en werkt uitsluitend vanuit vakkennis, positiviteit en liefde voor het vak en de medemens.

Een Skin Master houdt haar vermelding op de Skin Master website, als zij haar kennis jaarlijks onderhoudt met zelfstudie en aanwezig is op de Skin Master congresdagen.

 

Carmé Skin Clinic

Hobbemastraat 35
5143 GT Waalwijk
Telefoon: 06-28828609
E-mail: info@carmeskinclinic.nl
  • © 2014 Carmé Skin Clinic
  • Alle rechten voorbehouden