Gratis Collageenscan

Elk kwartaal organiseren wij een huidscandag. Tijdens deze dag kunt u uw huid gratis laten scannen om uw huidconditie te laten meten. U krijgt een eerlijk beeld van uw huidconditie en advies over de verbetermogelijkheden.

De Collageenscan wordt uitgevoerd in samenwerking met een expert van LavieSage. Om teleurstellingen te voorkomen, is het noodzakelijk vooraf te reserveren. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Meten is weten
Met de ultrasone collageenscanner kan uw huid zeer nauwkeurig beoordeeld worden. Door een scan aan de binnenzijde van de bovenarm te maken, ontstaat een uitstekend beeld over de huiddikte en de hoeveelheid collageen in de huid. Met behulp van deze gegevens is het mogelijk een zeer gedetailleerd advies te geven voor voeding en supplementen ter verbetering van de huid. Ook is zo vast te stellen of een behandeling met mesotherapie of micro-needling zinvol kan zijn en op welke diepte bijvoorbeeld hyaluronzuur geïnjecteerd dient te worden. De omvang van de dermis is bijvoorbeeld zeer precies vast te stellen.

De foto toont bovenin een gezonde huid met veel collageen, evenwichtig verdeeld over de dermis. Hier is gedurende een jaar de SkinSupport van LavieSage gebruikt. Het zorgde voor een optimale collageenopbouw. De onderste foto laat een te dunne huid zien met een gebrek aan collageen en volume.

Wilt u weten hoe uw huid is opgebouwd?

Reserveer nu en bel ons op 0416-341645 of mail waalwijk@carme.nl

Carmé Skin Clinic

Hobbemastraat 35
5143 GT Waalwijk
Telefoon: 06-28828609
E-mail: info@carmeskinclinic.nl
  • © 2014 Carmé Skin Clinic
  • Alle rechten voorbehouden