Verbetering met IMAGE Skincare

ALS TOT NU TOE NIETS GEHOLPEN HEEFT, BIEDT IMAGE SKINCARE UITKOMST!

U heeft van alles geprobeerd maar tot nu toe heeft niets echt geholpen. Carmé Skin Clinic heeft zeer effectieve behandelingen en producten tegen huidproblemen. Onze behandelingen en producten gaan door waar andere stoppen. Onze aanpak bereikt de levende huidlaag, waardoor daadwerkelijk resultaat en verbetering wordt geboekt.

Werking van binnenuit
Helaas werken de producten die u in de winkel koopt, bij een parfumerie, schoonheidssalon of apotheek, alleen op de bovenste huidlaag. Ze werken weliswaar voor de verzorging, maar niet voor huidverbétering. Als u gegarandeerd zichtbaar resultaat wilt boeken, adviseren wij u de producten van Image Skincare. Deze hoogwaardige producten bereiken de levende huidlaag, waardoor de huid weer in balans wordt gebracht en zichzelf kan herstellen.

Cosmeceuticals van IMAGE SKINCARE
Wij werken met cosmeceuticals van IMAGE SKINCARE, deze producten hebben een zeer hoge graad aan werkzame stoffen die in de diepere huidlagen op celniveau voor optimale voeding, correctie en bescherming van de huid zorgen.


Alles over IMAGE SKINCARE

– IMAGE SKINCARE is één van de snelst groeiende cosmeceuticals (cosmetica met actieve, farmaceutische werkstoffen) uit Amerika.

– IMAGE SKINCARE is een professionele lijn cosmeceuticals die is ontwikkeld door en gericht aan artsen, dermatologen en professionele huidspecialisten.

– IMAGE SKINCARE werkt uitsluitend met de hoogste gradatie farmaceutische ingrediënten en laatste technologie voor maximale klinische resultaten.

– IMAGE SKINCARE producten werken op celniveau voor optimale voeding, correctie en bescherming van de huid.

– IMAGE SKINCARE is afkomstig uit Florida (Amerika) en in 2003 opgericht door Janna Ronert.

– IMAGE SKINCARE wordt al in meer dan 27 landen aangeboden door artsen, dermatologen en huidspecialisten.

 

Filmpje IMAGE Skincare

  

Carmé Skin Clinic

Hobbemastraat 35
5143 GT Waalwijk
Telefoon: 06-28828609
E-mail: info@carmeskinclinic.nl
  • © 2014 Carmé Skin Clinic
  • Alle rechten voorbehouden