Rosacea en Couperose

Een egale huid zonder ontsierende rode adertjes?

U heeft al van alles geprobeerd maar niets heeft geholpen. Carmé Skin Clinic biedt de oplossing.

Rosacea
Rosacea is een huidaandoening die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat. Het is typisch een aandoening die komt en gaat, met rustige periodes en periodes waarin het heftig opspeelt. Het komt voor bij volwassenen vanaf het 30e levensjaar. De typisch bij Rosacea voorkomende kleine haarvaatjes op de wangen staan bekend als couperose. Rosacea kan gepaard gaan met puistjes en wordt dan ook wel acne rosacea genoemd, hoewel het met echte acne weinig te maken heeft.

Voor Na
Marieke.voor Marieke.na

 

Couperose
Een toename van kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat wordt couperose genoemd. Het bestaat uit vele (tot ontelbare) zeer kleine bloedvaatjes in de huid van het gelaat. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.

Behandeling op maat
Wij werken volgens een beproefd stappenplan. We starten met een  gratis consult waarbij we nadere informatie met elkaar uitwisselen en u uw wensen in kaart brengen. Vervolgens voeren we een grondige en professionele huidanalyse uit. Er vindt eventueel een proefbehandeling plaats. Daarna komen we in overleg met u tot een behandelplan en geven tips en adviezen voor thuis.

Bel ons nu voor een gratis intake met proefbehandeling op 0416-341645 of mail waalwijk@carme.nl

Video

Carmé Skin Clinic

Hobbemastraat 35
5143 GT Waalwijk
Telefoon: 06-28828609
E-mail: info@carmeskinclinic.nl
  • © 2014 Carmé Skin Clinic
  • Alle rechten voorbehouden