• home
  • CARMÉ SKIN CLINIC BEKEND VAN T.V.

CARMÉ SKIN CLINIC BEKEND VAN T.V.

Op 14 september 2014 en 20 september komt Carmé Skin Clinic weer op tv bij RTL 4 Life is Beautiful om 10.55uur.

Erik Alexander Richter van LaViesage had Carla gevraagd omdat ze opviel bij hem door haar manier van werken en de opmerkelijke goede resultaten die ze behaalt.

“Een huidprobleem oplossen is al jaren mijn passie”, aldus Carla.

Tijdens de uitzending werden de resultaten getoond die Carla bij één van haar cliënten Marieke, met succes had behaald. Marieke had al zo’n 10 jaar heel erg last van Rosacea en had alles al geprobeerd en was overal geweest, huisarts ,dermatoloog enz en uiteindelijk bij Carmé Skin clinic terecht gekomen. Haar laatste strohalm. “Ik ben nu pas een paar maanden onder behandeling en ik ben al helemaal van de Rosacea af”, zegt Marieke. “Echt helemaal super, ik heb mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug gekregen”. Carla begon over voeding en m’n darmen, waar nog nooit iemand naar gevraagd had. Ik kampte al jaren met een darmprobleem, maar wist niet dat mijn huid daar iets mee te maken had. Na het gebruik van Nutricosmetics en producten en behandelingen ging het heel snel.  Het resultaat op de foto’s was al na 2 weken. Terwijl ik er al jaren mee rond liep en de arts had gezegd, leer er maar mee leven. Ben zo blij dat ik bij Carla terecht ben gekomen en volg haar adviezen dan ook nog steeds op. Want zegt Carla, het onderhouden van je huid is net zo belangrijk dan het genezen.

 

Voor Na
Marieke.voor Marieke.na

 

Video

Carmé Skin Clinic

Hobbemastraat 35
5143 GT Waalwijk
Telefoon: 06-28828609
E-mail: info@carmeskinclinic.nl
  • © 2014 Carmé Skin Clinic
  • Alle rechten voorbehouden